Badoo Üyeliğini İptal etmek

Badoo dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip bir arkadaşlık sitesi ve profesyonel bir site içeriğine sahip olamasına rağmen, söz konusu üyelik iptali, yada badoo profili silme olunca kapalı bir kutuya dönüşüyor. Bu konuda yardımcı olabileceğimiz insanlar olabileceğini düşünerek bu yazıyı hazırladık.





Yukarıda gördüğünüz giriş sayfasından üyeliğimizi sonlardırmak için önce iptal etmek istediğimiz üyeliğe ait mail adresimizi ve şifremizi giriyoruz.

Açılan sayfadan sağ üst köşede işaretlediğim ayarlar menüsüne tıklıyoruz.

Ayarlar sekmesinde açılan sayfadan sol üst köşe menüde en alttaki profilimi sil linkine tıklıyoruz. Aşağıda sarıyla işaretledim.


Aşağıdaki sayfa açıldığında en altta sarıyla işaretlediğim kutucuğu seçerek devam et butonuna basıyorsunuz. 



Silme işlemi uzadıkça uzuyor. Badoo bu arada bir hata yapıp sitede kalmamızı sağlamak için elinden geleni yapıyor. Son sayfada olduğu gibi. Bu sayfada da bir önerme ile aklımızı çelmeye çalışıyor. 3 günlük ücretsiz süper güç kullanma hakkı vererek son bir kez daha şansını deniyor. Eğer kararlıysanız, altta resimdeki sarıyla işaretli profilimi sil linkiyle üyeliğimizi ipta etmenin ilk aşamasını başarmış oluyoruz. 


Çünkü badoo vazgeçmiyor. Tekrar şifremizi açılan sayfadan aşağıda işaretlediğim yere girip, ayrılma sebebi kutucuğuna da bir kaç şey karalamanız gerekiyor. Profilimi sil butonu ile üyeliğimizi iptal ediyoruz.


Fakat hatırlatmamız gereken bir nokta var. Eğer vakti zamanında süper güç paketi aldıysanız, badoo süper güç iptali için 2939'a cep telefonunun mesaj özelliği ile ''iptal badoo'' yazarak göndermeniz gerekiyor. Bu işlemi yapmazsanız süper güç paketi için ücret kesilmeye devam edecektir. Son bir hatırlatma daha. sıklıkla badoo üyelik iptallerinde kullanıcılara son bir mail gönderiyor. Bu mailde gönderilen linke tıklamayın. Eğer tıklarsanız üyelik iptalinizi geri almış oluyorsunuz. Umarım yardımcı olabilmişizdir.

4 yorum:

kMs dedi ki...

türkiyenin bedava fake hesap içermeyen
en iyi evlilik sitesi
www.birumit.com

Unknown dedi ki...

Super guc iptal olmuyo aq 8 tl kesip duruyo sikerm badonuzu

Merta dedi ki...

Merhaba ben Mert A Yaşım 34
Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım
Ciddi ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru ve aşkı arıyorum TEL 05071647673

Unknown dedi ki...

Zumla sevgili bul uygulamasını iptal etmek istiyorum tamamen bı yardımcı olsanız sevinirim