Mutluluğa Giden Yol Kadının Aklından Geçer



Blog takipçileri, bugün kadın erkek ilişkilerinde, kadının ilişkiye katabilecekleri üzerine tavsiyelerimizden bahsedeceğiz.. Kadın erkek ilişkisinde kadının yaratacağı uyum için önemli olan 3 temel unsuru arz iletmek istiyorum.

Bu konuda zaman zaman aileden, arkadaşlardan, tecrübe etmiş kişilerden bir çok fikir ileri sürülse de bazen dışarıdan verilen tavsiyeler daha çok  işe yarıyor. İnanıyorum ki, yazılanlardan  az da olsa faydası dokunacak çok kişi olacak.

1-Ona saygı gösterin.

  Ancak bir şartla, şartlı değil, gerçekten istediğiniz için, yürekten. İlk önce ona erkek olduğu için saygı duyun. O, sizden daha iyi değil, ama fiziksel olarak sizden güçlüdür. Onun gücü olmadan siz bir çok şeyi yapamazsınız. Bunu ona hissetirin. Gücünün kabul gördüğünü bilen erkek emin olun size daha fazlasını verecektir.

Erkekler hayatımızda en önemli varlıklardır. Erkeğe saygı aduyduğunuzda, önem verdiğinizde, o daha güçlü ve özgüvenli olacak. Sizden aldığı bu özgüveni kaybetmemek için her türlü zorluğa karşı koyarak kariyer ve özel hayatındaki başarı merdivenlerini hızla tırmanacaktır..Bu saygının karşılığını mutlaka alacaksınız. Unutmayın her başarılı erkeğin arkasında ona saygı duyan bir kadın vardır. Yani asıl başarı sizin, bu da sizin başarınız!

2- Ona Güvenin

Kendine güvenildiğini bilmek erkekler için çok önemlidir. Kadın erkeğe güvendikçe ve erkek eşi için daha çok şeyi ve daha iyisini elde etmeye çalışıyor. Erkeğe itibar ettiğini göstermenin en basit yöntemi onun kararlarına uymak ve  boyun eğmek (hatta kendi içinizde buna rıza göstermeseniz bile) büyük ve bilge kalbinizin becerisidir. Ki bu size mutlu olmak için yeterlidir.

Kesinlikle çekişmeyin ve kendinizin daha zeki olduğunu kanıtlamaya çalışmayın.

En iyisi onunla anlaşmak ve kendi kararlarında sorumluluğu ona bırakmaktır.

Sonradan o kendi hatalarını görüp çözerek büyüyecek, siz de onun gözünde büyüyeceksiniz.

Çünkü, ona inandınız, onun gücünü ve imkanlarını yücelttiniz. Siz ona itibar ettikçe o da kendi ailesi için kararlarında sorumlu üstlenecek.


3-Ona manevi zevk verin.

  Sözlerinizle, hislerinizle, hareketlerinizle. Sizin bu davranışınızdan güç alacak ve kendisini gerçek bir erkek  gibi hissedecek.

Sizin bu davranışlarınızın karşılığı sevgi olarak size dönecek. Ama bunu düzenli yapın. Yaptığınız her davranışın, tavrın sürekliliğini sağlayın. Kölelik yapın demiyoruz, yaptığınızdan zevk alarak hizmet edin, hörmet gösterin.

Bunlar tamamen farklı şeylerdir. Siz prenses olmalısınız, hizmetçi değil. Böylece siz kendinizi değerlendirmiş olacaksınız. O da size evrenin ona bahşettiği bir hediye gibi bakacak. Her zaman güçlü ve mutlu bir kadın olun.

Güçlü kadın evine-eşiğine yanan, bir kaç çocuk dünyaya getirip onları büyüten kadın değil. Güçlü kadın kendi ailesinde mutlu olabilen, eşine saygı edip, taviz gidebilen, onu seven, kocasını olduğu gibi kabul etmeyi başaran kadındır.




9 yorum:

meral dedi ki...

her şey karşılıklı olamalı...

Adsız dedi ki...

öyle erkekler varki hatalarından hiç ders çıkarmıyorlar. ne kadar çok yanlış yapmış olsalarda bugüne kadar akıllanmamakta ısrar ediyorlar :)) bunların üstünden çekicen eline bırakıcan kendi başına bi boka yaramazlar :))))

Adsız dedi ki...


sevgili isteyen arkadaş bulmak ısteyen 10 yıl aşkın suredır mutluluk arayan arkadaş bulmak ısteyen tanışmak ısteyen insanların yuvasını yapan www.sevgilimolsan.com arkadaşlığın,sohbet,chat,arkadaş ara ve bu tur cumlelerle adında cok bas ettırdı ve ınsanlar araştırarak www.sevgilimolsan.com turkıyenın bır numaralı arkadaşlık sıtesı oldugunu öğrendı bır cok insanı evlendıren arkadaşlık sitesi sevgilimolsan herkes önerırız sizlerde arkadaş,sevgili,flört istiyorsan sevgilimolsan.com ziyaret edin aşkı sevgiliyı semtınıze göre arayıp bulun tanışın buluşun.
arkadaşlık,arkadaş,sohbet,evlilik,arkadaş ara, arkadaş bul,sohbet,chat,partner ara,görüntülü sohbet,islami evlilik sitesi,arkadaşlık sitesi,sevgili bulma sitesi,sevgili bul,arkadaş bul,bayan,bayan arkadaş,alevi,video,yutube
arkadaşlık sitesi www.sevgilimolsan.com

elif kaya dedi ki...

Sevgilin yokmu ? www.sevgilinibul.com adresine tıkla sıteye gır bınlerce kızım facebook,skyp,whatsapp,instgram telefon numaraları yazıyor al tanış ücretsız sekılde bınlerce kızla tanışır buluşursun yenı sevgılı bulma uygulaması www.sevgilinibul.com turkıyenın en buyuk arkadaşlık sıtesıdır. HEMEN SEVGILINI BUL TANIŞ
sevgilinibul,sevgilinibul.com,arkadaşlık,sohbet,chat,sevgili bul,arkadaş ara ,partner bul,evlilik,youtube,facebook,telefon,sevgili ara,arkadaş ara,sevgilinibul.com,sevgilinibul,chat,flört,istanbul arkadaşlık www.sevgilinibul.com tıkla sıte gel sevgili ara bul tanış

Umit dedi ki...


güzel paylaşim


gabile sohbet

cinsel sohbet

mobil sohbet

gabile mobil sohbet

mobil sohbet

mobil chat

sohbet odaları

seviyeli sohbet

sohbet odaları

seviyeli sohbet

sohbet siteleri

turk sohbet

chat siteleri

sohbet

sohbet siteleri

hollanda sohbet

bedava sohbet

chat siteleri

Unknown dedi ki...

Paylaşim GüzeL

seviyeli sohbet
sohbet siteleri
mobil sohbet

Güven sırdaş Kayseri dedi ki...

Slm ben kayseriden kenan 34 yasindayim 1 75 boy70 kilo esmerim kendime her bakimdan oldukca guveniyorum kayserli gorusme sorunu olmayan bir bayanla tanisip gorusmek istiyorum gizlilik ve güvenilirlik karşı taraf için ne kadar önemliyse Benim için de bir o kadar önemlidir guvenle bana ulasabilirsiniz 05326183620

Turan kayseri dedi ki...

Mrhb ben turan kayseriden 174 boyundayim 35 yas 70 kilodayim sakin karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amacin cok onemli oldugunu dusunuyorum her turlu arkadasligada acik oldugumu belirtmek isterim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisma gorusmek isterim saygilar irtibat 05523367078

Güven sırdaş Kayseri dedi ki...

Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078