Arkadaşlık Siteleri Önerileri

Arkadaş ve yeni sevgili bulmak maalesef her insanın doğasında olan ve genlerinden gelen bir yetenek değildir. Birçok insan arkadaş edinmek ve kur yapma konusunda gerekli başarı ve cesareti göstermiyor. Hayatının en hareketli dönemlerini yalnız geçirmek artık kader olmaktan çıkıyor. Tek yapmanız gereken yalnızlar kulübünü terk edip arkadaşlık sitesi arcılığı ile biraz cesaret ve çaba ile bu duruma son vermek. Aslında bunun için modern teknolojiye, internete ve büyük çabalar ile idare edilen arkadaşlık sitesi sahiplerine teşekkür etmek gerekir. Bu sayade tüm dünyadan insanlarla iletişim kurmak ve tanışmak hiç olmadığı kadar kolaylaşabiliyor. Türkiye'de olup Alaska'dan bir bir sevgiliniz olması hayal gibi görünebilir ama DEĞİL... Bu şekilde kendiniz için en uygun arkadaşı bulmak, yeni bir aşka yelken açmak için yüksek bir şansa sahip oluyorsunuz. Şu an buradan bile sürpriz bir arkadaşlık çıkarabilirsiniz. Basit bir eklentiyle blogumuza koyduğum sohbet penceresi bile iki insanı hiç olamayacağı kadar yakınlaştırabilir.


Peki hemen hemen bu yazıyı okuyan herkes günün birinde bir arkadaşlık sitesi üyeliği açmıştır. Eğer hiç böyle bir tecrübe yaşamadıysanız yapmanız gereken tek şey profil oluşturmak (fiziksel özellikleriniz, hobileriniz, kişisel özellikleriniz gibi bilgileri oluşturmak). Her zaman söylediğim ve üzerinde durduğum önemli konulardan biriside profil fotoğrafı... Kendinize ait bir profil fotoğrafı tahminlerinizin üstünde işe yarayacak bir enstrümandır. Size aşağıda bir profil fotoğrafı nasıl olmalı örnekleyeceğim.



Size ayrılan bölüme sizi ifade eden cümlelerle iyi bir profil yazısı yazmak çok önemlidir. Sizinle ilgili ilk izlenimi bu sayfa sağlayacaktır. İşin garip yanı birçok insan kendini olduğundan farklı gösterme çabası içerisinde olduğundan online görüşme sonrası gerçek bir randevuda maalesef bocalamakta ve başarısız olmaktadır. Kendiniz olmanız çok önemli. İnternetten mutlaka biriyle tanışabilirsiniz. Fakat ilişkinizi devam ettirmenin birinci kuralı kendiniz olmanızdır. Yalanlarla başlayan bir şeyi bilgisayar ekranı karşısında sürdürebilir fakat gerçek hayatta yapamazsınız. Bunu aklınızda bulundurun.

Aklınızda bulunması için kendi deneyimlerimden birkaç madde halinde önerilerimi aşağıda sıralıyorum.





  1. Profilinizde esprili olun. İnsanları kahkahaya boğmak ya da sulu esprilerden bahsetmiyorum. Sadece bir nüans ve dikkat yaratın.




  2. Negatif ve olumsuz olmayın. Size ayrılan bölümler içinizi dökmeniz için değil kendinizi tanıtmanız içindir. Kimse karamsar ve olumsuz düşünceleri buraraya yansıtan insanlarla an geçirmek istemez. Pozitif, enerjik ve neşe... Bu üçlemeden şaşmayın.


  3. Kendinizi övme işini başkalarına bırakın. Kendinizi anlatın fakat muhteşem dahi olsanız bunları sayfalarınıza yazmak yerine anlamalarını sağlayın. Megaloman, ukala ve kendini beğenmiş tavırlar sergilemenize gerek yok.


  4. Nasıl bir ilişki arıyorsunuz? Mutlaka küçük bir paragraf halinde anlatın. Mutlaka bu özelliklere sahip biri sizi bulacaktır. Aynı anda binlerce insanla aynı platformu paylaşıyorsunuz. Bu büyük bir fırsat unutmayın...


  5. Cinsellik içeren profil ve mesajlaşmaların yeri arkadaşlık siteleri değil. Eğer niyetiniz bu ise şansınızı doğru platformlarda tek gecelik ilişki ve seks partner amaçlı sitelerde deneyin
    Bol Şans...

0 yorum: