Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri


Ücretsiz Arkadaşlık Siteleri Değerlendirme ve İncelemesi. Bedava Arkadaşlık Siteleri Hakkında Bilmek, Öğrenmek İstediğiniz Herşey!



Cumartesi.com 
Puan: 91/100

Sezar'ın hakkını Sezar'a veriyor ve ilk sırayı Cumartesi.com sitesine ayırıyoruz. Sitenin açılış sayfasını görünce sizde bu görüşümüze hak vereceksiniz. Profesyonel bir tasarım, kullanışlı ilk üyelik paneli ve üye giriş sekmesi özenle yerleştirilmiş. Giriş sayfasında site içeriği ile ilgili özellikleri okuyunca, sitenin ücretsiz olabileceğini açıkçası düşünmedik. Fakat gerçekten cumartesi.com ücretsiz ve bahsi geçen tüm özelliklerden yararlanabiliyorsunuz. Üye giriş linkine tıkladığınızda ikinci bir sayfa sizi karşılıyor. Keşfetmeye Hazırmısınız? Sitenin sloganı bu ve biz bu iki güzel sayfa sonrası keşfetmek için gerçekten sabırsızlanıyoruz. Ana sayfada gerekli bilgileri girerek üyeliğimizi başlatıyoruz. Yaklaşık 1 dakikanızı ayırmanız üyeliğinizi aktifleştirmek için yeterli bir zaman dilimi. Üylelik sonrası profilinizi oluşturmak için zorunlu değil. dilediğiniz zaman bu bölümü doldurabilirsiniz. Sitede yararlanabileceğiniz özellikler bir çok ücretli sitede dahi henüz yok. Ücretsiz sohbet bölümü, diğer üyelerle bire bir görüntülü ve sesli sohbet etme olanağı sağlayan messenger pencereleri, sade ve şık tasarımıyla bizden tam puanı ve ilk sırayı alıyor Cumartesi.com. Ayrıca diğer sitelerde görmeye alışık olduğumuz Romen, Bulgar ve yurtdışı uyruklu dolandırıcıları sitede barındırmıyorlar. Cinsel ve seksi amaçla siteye üyelikler kesinlikle kabul edilmiyor. Güvenilir ve ücretsiz arkadaşlık sitesi arıyorsanız Cumartesi.com doğru adres olacaktır. Siteyi ziyaret ettiğinizde siz de ilk sırayı hak ettiğini göreceksiniz.





--------------------------------------------------------------

Xirya

Puan: 81/100

Uzun bir süredir yayın hayatında olan xirya ücretsiz üyelik sisteminden ödün vermeden uzun yıllardır yayın hayatında olan bir site. Yaklaşık 4 senedir yayın hayatını sürdürdüğünü tahmin ettiğim site basit ve kullanışlı arayüzüyle ücretsiz arkadaşlık siteleri katagorisinde değerlendirebileceğimiz bir site. sitenin bir bölümü halen türkçeleştirilmemiş olması dezavantaj. Fotoğraf Oyla (Hot or Not) özelliği ile üye fotoğraflarını puanlayarak site içerisindeki üyeler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Video sayfası ve blog sayfaları ile site içerisinde oyalanabileceğiniz özellikler mevcut. Tasarım ve fonksiyonellik ve üyelerin birbiriyle iletişimini kolaylaştıran özellikleri yetersiz.




--------------------------------------------------------------

Msnadresi.org
Puan: 61/100


Aslında msnadresi.org sitesine arkadaşlık sitesi demek doğru bir yaklaşım olmaz. Site oldukça basit bir altyapıya sahip. Sunduğu tek özellik ise üyelerin fotoğraflarını yükleyip, msn adresleri ve kişisel bilgilerini sitede yayınlamak. Erkek kullanıcı sayısı oldukça fazla olaması talep gördüğünün bir belirtisi. Fakat bu oran kadın arkadaşlık sitesi üyelerine pek yansımamış. Daha çok reklam ve yönlendirme sitesi olarak adlandırabiliriz. Burada yer vermemizin sebebi ise arama motorları ve özellikle google da üst sıralarda kendine yer bulması. Beklentilerinizi yüksek tutmamanızı öneririm. Fakat reklamın iyisi kötüsü olmaz diyenlerdenseniz... Şansınızı deneyin.

 



--------------------------------------------------------------

Ozel.org
Puan: 59/100 

Özel.org sitesi ücretsiz mesajlaşma ve üye profillerini görme özelliklerini sunan bir site. Sitenin tasarımı kendinizi 2000'li yıllarda hissetmenize neden olabilir. Sitede genel arkadaşlık sitelerinde olduğu üzere erkek kullanıcı sayısı oldukça fazla. Kadın üyelerin büyük bir çoğunluğunu ise Bulgaristan, Romen ve yabancı uyruklu kadın üyeler oluşturuyor. İçlerinde niyeti arkadaşlık kurmak olanlar olsa da, özellikle yabancı uyruklu kişilerle arkadaşlık ederken dikkat etmenizi öneriyorum. Bu konuda herhangi bir alınmış önlem site yöneticileri tarafından yok. Asıl amaçları dolandırıcılık olan bu yabancı uyruklu üyelere dikkat etmenizi öneriyor ve site için son sözü söylüyorum. Deneyin ama tedbiri elden bırakmayın.
 





--------------------------------------------------------------

kalpkalbe
Puan: 49/100
Sitenin sloganı ücretsiz mesaj atılabilen tek site olduğu yönünde. Üyeler cep telefonu bilgilerini dilerlerse yayınlıyabiliyorlar. Fakat özellikle sanal ortamda yeterli güvenlik altyapısı kurulmadan kişisel bilgilerinizi yayınlamak doğru değil. Sitenin giriş sayfası düzenli ve kullanışlı. Özellikle açılış sayfasında günün üyelerini, popüler kadın ve erkek üyeleri görebiliyorsunuz. Sitede özellikle bayan kullanıcıların fotoğraflarında erotizm hakim. Yanılma payım olsa da sanırım cep telefonu ile seks içerikli görüşme yapan bayanların reklamlarını yaptığı bir yer haline dönüşmüş. Sayfa yapısı ve ismiyle bu yapıdan sıyrılıp daha ciddi yaklaşımla tercih edilen bir arkadaşlık sitesi olabilir.




--------------------------------------------------------------


3 yorum:

Adsız dedi ki...

merhaba ben mersinden bora.sağlık ve gizlilik birinci şartım.gerisi teferruat.gerilerde kalmış,bir köşeye atmış olduğun o heyecanı yeniden bir an olsa bile yaşamak istermisin?o zaman beni arayacaksın.düşünme hadi ara.05422743777

gokhan dedi ki...

Hayatdan zevk almak isteyen doyumsuz bay sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap carıanllar 0535-724-97-19 istanbul tercihimdir

Adsız dedi ki...

Arayın tanisalim ist Esenler 05370561672