casualclub.com. casualclub nedir, nasıl bir site

casualclub.com ile ilgili yazı hazırlığında olduğumuzdan bahsetmiştik. İncelemelerimiz ve araştırmalarımızı tamamlayarak site hakkındaki düşüncelerimizi sizlerle paylaşıyoruz.


Öncelikle site tamamiyle ücretli. Aslında ücret kısmı can sıksada içeriği ve konsepti sebebiyle bunun bir avantaj olduğunu söylemek gerek. Kendi türleri arasında sıradışı bir tanışma, arkadaşlık sitesi. Mesela günde en fazla 6 kişiye mesaj gönderebiliyorsunuz ve bu 6 kişiyi de sizin kişisel özelliklerinize ve ne aradığınızla ilgili olarak sitenin kendi sistemi öneriyor. Yani diğer arkadaşlık siteleri gibi bir arama tarama sayfası yok. Siteye misafir olduğumuz süre boyunca farkettiğimiz önemli bir durumu paylaşmalıyım. Şöyle ki... Gönderdiğiniz mesajlara geri dönme yüzdesi oldukça yüksek. Daha önce de belirttiğimiz gibi sitenin tamamiyle ücretli olması kullanıcı kalitesi ve seviyenin yükselmesini sağlıyor. Diğer sitelerde sıkça karşılaştığımız feyk fotoğrafların (sahte profil fotoğrafı) önüne geçmek için olsa gerek, fotoğraf yükleyemiyorsunuz. Cinsiyetinizi belirleyici, aynı profil fotoğrafı mevcut. Fikrimizce bu bile ince düşünülmüş bir detay. Kişilerin gizliliğinin sağlanması ve gizem arttırıcı özelliğiyle fotoğrafa göre daha cazip kılıyor. Çok detaylı profil bilgileri yok, aslına bakarsanız amacınızın ne olduğu belli. Bence olmasınada gerek yok. Belli başlı özelliklerinizi ve zevklerinizi belirtiyorsunuz.
Sitenin gene içeriği bu şekilde. Gelelim can alıcı noktaya. İşlevini yerine getiren bir sitemi? Aslına bakarsanız ince detaylarıyla iyi düşünülmüş, farklı bir site. Diğer arkadaşlık sitelerinde olduğu gibi yoğun mesai harcamanız gerekecek. Yine de ısrarcı kullanıcıların netice alabileceğini düşündüğüm bir site. Nerede kiminle karşılaşacağımızı bilemeyiz. Denenebilir diyerek, sözü sizlerin yorumlarına bırakıyoruz...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

benim bildiğim kadarıyla site genellikle bot kullanıyormuş nadiren gerçek kullanıcı çıkıyormuş.

kMs dedi ki...

türkiyenin en iyi bedava evlilik sitesi
www.birumit.com

Merta dedi ki...

Merhaba ben Mert A Yaşım 34
Gerçek anlamda mutluluk huzur dolu bir hayatı paylaşmak için buradayım
Ciddi ömürlük olmasını istediğim mutluluğu huzuru ve aşkı arıyorum TEL 05071647673