Sevgili Bulamıyorum Diyorsanız İşte Size Önerilerimiz


Sevgilisi olmayanlar için yeni bir erkek ile tanışmak cesaret ve güven gerektirir. Bir erkek ile tanışmak için neler yapılabileceğini kadınlara sorduk. İşte kadınlardan sevgilisi olmayanlara işlerine yarayacak öneriler...
Her şeyden önce bir sevgilinizin olması hedefiyle çıktığınız bu yolda kendinize bir tarih koyun ve aşağıdaki maddeleri dikkatle okuyun.Yeni bir erkek arkadaşla sevgili olamaya adım atmanın hiç de zor olmadığını göreceksiniz.

"Bir sevgili istiyorum" diyerek işe başlayın. Ne istediğinizi bilmek size çok şey kazandıracak.
Nasıl bir sevgili istediğinizi karar verin. Sevgili bulma yolunda karşınıza çıkan ama size uymayan erkeklere takılıp kalmak zaman kaybından başka bir şey değil. Eski sevgililerinizi düşünün. Aklınızda kalan biri varsa ve daima onu hayal ediyorsanız, en iyisi onu terk etmek. Yeni bir aşka başlamak için kalbinizin boş olması gerekir.

 "Kaybedecek hiçbir şeyim yok" gibi bir düşünceyi temel alın.

Çevrenizdeki herkese, tüm arkadaşlarınıza "Artık birileriyle tanışmak istiyorum, bana uygun olacağını düşündüğünüz bekar erkek arkadaşlarınız varsa tanışmak istiyorum" deyin.

Görünüşünüzü mükemmelleştirin. Başınızı hafifçe aşağıya, yana eğin ve biraz seksi, biraz utangaç bakarak gülümseyin. Bu poz erkekleri cesaretlendirecektir.

Gardrobunuzu yenileyin. İçine kendinizi iyi hissedeceğiniz yeni kıyafetler alın. Kendini iyi hisseden bir insan çevresine de bu enerjiyi verir. Unutmayın ki tüm evren çekim yasası üzerine kurulmuştur. Pozitif olun ki etrafınızda pozitif şeyler oluşsun.

İki arkadaşınızı alarak yemek yemeye gidin. Hoşunuza giden birini gördüğünüzde, arkadaşlarınızın yanından uzaklaşın ve mekanı dolaşın. Bakışlarınız hedefini bulduğunda, onu 'bakışlarınızla' vurun. Bu ona cesaret verecek ve sizi yakınlaşması için fırsat yaratacak.
Vücut dilinizi daha iyi kullanmak için bir tiyatro ya da beden dili kursuna yazılın ve öğrendiklerinizi hemen uygulamaya başlayın.

Mezuniyet törenleri, bir arkadaşınızın nişanı ya da annenizin arkadaşının oğlunun doğum günü partisi ve bu gibi her türlü daveti kabul edin. Özellikle bekar erkeklerin çok olduğu törenleri kaçırmayın.

Masanızın başında oturarak birini bulamazsınız. Bu yüzden öğle yemeklerinizi ofiste yemek yerine insanların yoğun olduğu mekanlara gidin. Bir kafede, ya da bankada hoşlandığınız birini gördüğünüzde, yanında oturun ve gözlerinizle başvurun.

Erkek sayısının kadınlara göre fazla olduğu spor kulüplerine katılın. Spor yapmak sizlik değilse, ilgi alanlarınız arasında en çok yakışıklıyla karşılaşabileceğiniz kurslara yazılın.

Facebook okul yıllarında çok sevdiğiniz çocukları arayın. Bir kaçına mesaj yazın, okul arkadaşlarınızı aradığınızı ve ne durumda olduklarını görmek istediğinizi söyleyin.

Mümkün olan her fırsatta insanlarla sohbet edin. Arkadaş listesinden birini gözünüze kestirdiyseniz, "Merhaba" diyerek söze başlayın. Nereye gittiğini sorarak sohbete girişin.

Arkadaşlarınız aracılığıyla size mesaj yazan tanımadığınız erkeklerin mesajlarını ya da arkadaşlık teklifini cevapsız bırakmayın.

Daha önceden tanıştığınız birisini tekrar gördüğünüzde çekinmeden onun yanına gidin ve samimi şekilde nasıl olduğunu sorun. Araştırmalar, insanların kendilerine tanıdık gelen kişilere daha çok sevgiyle bağlandıklarını gösteriyor.

Üyesi olduğunuz bir grupta yakışıklı bir erkek varsa ve sizde de grup üyelerinin telefon numaraları varsa, hiç vakit kaybetmeden beğendiğiniz kişiye bir şekilde ulaşın ya da arayın ve sonraki organizasyonda görüşmek istediğinizi dile getirin. Cesaretiniz var mı? O zaman bir sonraki sefere "Kısa bir yürüyüşe çıkmak, ya da birlikte kahve içmek İster" diye sorun.

Hafta boyunca akşam vakti bir restorana gidin. Hafta sonları erkeklerle tanışmak şansı diğer günlere göre daha fazladır. Evde oturarak biriyle tanışma şansınız olmadığını unutmayın.

Nerede olursanız olun, karşı cinsle  iletişim kurmak konusunda hep hazırlıklı olun. Fırsat bulduğunuz anda konuya dahil olun.
Bir toplantı organize edin ve bir çok arkadaşınızı davet edin. Her davet ettiğiniz kişiye de tanıdığını getirmesini söyleyin. Hiçbir şekilde birlikte olmasanız  bile, sosyal çevre çok önemlidir. Çevrenizi genişletmek önemlidir.

İşten eve giderken, daha önce hiç gitmediğiniz bir mekana gidin. Örneğin bir kafeye ve oradaki kişilerle iletişime geçin, sohbete başlayın. İnsanın kendi sosyal ortamından çıkıp yeni bir ortamda kendini göstermesi daha kolaydır, bunu unutmayın. Farklı sosyal ortamlarda bulunarak kişisel iletişim becerilerinizide geliştirme fırsatı yaratmış olursunuz.

İki gün önceki partiye gelen arkadaşlarınızı arayıp, onlara geldikleri için teşekkür edin. Bu hareket yeni arkadaşlarınızın hepsinin sizi telefonuna kaydetmesini sağlayacaktır. Ayrıntı detayda gizlidir unutmayın. Herkesin hatırlandığını bilmek hoşuna gidecektir. Her yaptığınız geri dönüş sizinle görüşmek teklif yapmak için bir fırsat verecektir.

Markette, ya da bir alışveriş merkezinde bir süredir dikkatinizi çeken erkek ile kaza süsü verilmiş bir çarpışma tanışmak için klasik ama en geçerli oyundur.  Bu spontane gelişen sohbete başlamak için (elbette özür dilemeyi unutmayın) iyi bir fırsattır ve bu çarpışma sırasında fiziksel temas daha da yakınlaşmanızı sağlar.Hayat film karelerine benzer unutmayın. Bu şekilde kaç film sahnesi seyrettiğinizi hatırlayın. İşe yarayacaktır.

Yapacak hiçbir şey bulamayıp evde oturduğunuz zaman asla ümitsizliğe kapılmayın. "Başaracağım" sözünü aklınızdan çıkarmayın. Evde olduğunuz an bile internetten, online arkadaşlık siteleri aracılığıyla profillerinizi kontrol edin. Hiçbir detayı atlamayın. Hayat süprizlerle dolu. Neyin ne zaman nerede karşımıza çıkacağını bilemeyiz. Denemekten çekinmeyin.

Cesaretli bir karar alın ve birinin dikkatini çekin. Restoranda masasına meyve tabağı gönderebilir, ya da ona bir içki gönderebilirsiniz.Fazlaca cesur mu geldi. Unutmayın cesaret, cesaret, cesaret. yoksa hep esaret:)

Telefonunuzu verdiğiniz erkek sizi aramış ve telefonda hoş bir sohbet gerçekleşmişse işler yolunda demektir. Onu bir kahve içmeye davet edin. Bol şans...

6 yorum:

sevgi dedi ki...

Yazınızı sonuna kadar okudum . Denemekten vazgeçmemek ve cesaret gerçekten hepimizi ilişkiler konusunda başarıya götürecek .

kMs dedi ki...

türkiyenin ücretsiz en iyi evlilik sitesi
www.birumit.com

Güven sırdaş Kayseri dedi ki...

Slm ben kayseriden kenan 34 yasindayim 1 75 boy70 kilo esmerim kendime her bakimdan oldukca guveniyorum kayserli gorusme sorunu olmayan bir bayanla tanisip gorusmek istiyorum gizlilik ve güvenilirlik karşı taraf için ne kadar önemliyse Benim için de bir o kadar önemlidir guvenle bana ulasabilirsiniz 05326183620

Unknown dedi ki...

Ben emir Şırnak oturuyorum tanışmak isteyen bayanlarla hertürlü görüşürüm her yaşta fark etmez 05466263184

Turan kayseri dedi ki...

Mrhb ben turan kayseriden 174 boyundayim 35 yas 70 kilodayim sakin karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amacin cok onemli oldugunu dusunuyorum her turlu arkadasligada acik oldugumu belirtmek isterim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir yozgat civari bir bayanla tanisma gorusmek isterim saygilar irtibat 05523367078

Güven sırdaş Kayseri dedi ki...

Mrhb ben turan kayseriden 175 boyundayim 35 yas 70 kilodayim karsi tarafi daima anlayan biriyimdir kendime her konuda her bakimdan oldukca guveniyorum oncelikle arkadasliktaki amac her ne olursa olsun yalansız dürüst samimi olsun hassasiyetlerinizi kesinlikle anlayan biriyimdir her turlu arkadasligada acik biriyim acik soxlu ne istedigini bilen ozgur kayseri nevsehir civari bir bayanla tanismak gorusmek isterim güven karşı taraf için her ne kadar onemliyse benim icinde bir o kadar önemlidir 05523367078